Specifications
Heigth 84 cm
Length 495 mm / 19,5"
Width 108 mm / 4,25"
Weight 3620 g
Deck design One-piece integrated, 6061 T6 aluminium, Concave, 82,5° headtube angle, 8 mm axle diameter, Flex fender brake
Bar dimensions Oversized (35 mm), 585 mm (23") high, 560 mm (22") wide
Bar design 4130 forkromet stål, 2° backsweep, 0° upsweep
Fork One-piece, Uden gevind, Aluminium, HIC, Double clamp
Wheels 110 mm, W24 mm, Spoked alu core, Round profile, LuckySpeed (ABEC-9 rated), 86A hardness

Lucky Prospect 2018 trick scooter

Price From:

Regular Price: €240.00

Specialpris €195.00

Free shipping

Lucky Prospect trick løbehjul er et no-nonsense kvalitets trick løbehjul i stilfyldt design. Det er nemt trick løbehjul at håndtere for den let øvede og øvede rider. Prismæssigt er det et af de bedste køb du kan gøre på markedet i denne kategori. Prospect er bygget til øvede og pro-ridere og fungerer godt både street og park. Løbehjul er udstyret det nemme TCS compression, en videreudvikling af HIC compression systemet. TCS compression har alle fordelene ved HIC compression systemet, men med den fordel at du ikke skal bruge værktøj. Det kan helt simpelt strammes til med din hånd deraf navnet TCS (Toolless Compression System). TCS compression kan bruges på andre løbehjul med HIC compression. Løbehjulet leveres med griptape og delvist samlet.

Totalhøjden er 84 cm (se størrelsesguide for vejledning). Løbehjulet kan gøres lavere ved at skære den ønskede del af baren. Husk at lave en slis tilsvarende den oprindelige slis. Vær opmærksom på at løbehjulets garanti bortfalder, når du customizer det.

Se flere Lucky løbehjul.

Lucky Scooters 

Availability: Out of stock

Product Out of Stock Subscription
Email
  (Notify me when this product is back in stock)