Dansk flag
United kingdom flag

Privacy Policy

Personlige oplysninger

AJ Scooters indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du køber hos os, opretter et login eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, der bliver registreret.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i krypteret form til AJ Scooters. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere som er beskyttet med adgangskoder. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

E-mail adresse

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb og til at sende dig din indkøbskurv, hvis du ikke kan gennemføre din ordre.

Statistik

På AJScooters.dk indsamles information om hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilke områder de besøger, m.m. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi kan ikke se hvor du surfer hen på nettet. Vi videregiver ej heller information til tredjepart (vi bruger dog fx Google Analytics som værktøj). Vi samler information om hvad vores brugere bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi kan bruge information om dine køb til at sende dig gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Cookies

Brugere på vores website kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe os med at give dem en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe os til at forbedre vores website eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.

Websitet bruger cookies fra Google Analytics, AJ Scooters(indkøbskurv og login) foruden ad-cookies som fx Google Adwords. Du kan du slå brugen af cookies fra i din browser. Bemærk dog at dette gør det umuligt at gennemføre et køb på websitet samt gør det næsten umuligt at bruge internettet.

Cookies er digitale informationspakker, som websitet lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie kan ikke identificere dig som person, men kun genkende din computer, mobiltelefon, etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Disse cookies kan til enhver tid slettes i dine internetindstillinger.

Anmeldelser og kommentarer

I forbindelse med anmeldelser eller indtastede kommentarer, vil dit navn blive offentliggjort på AJ Scooters website. Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort.

Følsomme oplysninger ved online betaling

Ved indtastning af dankort/kreditkort-oplysninger ved online betaling, sker dette altid på en krypteret side, ligesom transmission af data sker krypteret (i henhold til krav fra Nets/Euroline). AJ Scooters har på intet tidspunkt adgang til dine følsomme dankort/kreditkort-oplysninger. Læs mere om sikkerhed ved betaling med kreditkort hos AJ Scooters.

Din godkendelse

Som registreret hos AJ Scooters har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til AJ Scooters via e-mail. Den dataansvarlige er skatepro.dk

Ved at bruge AJ Scooters website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Personlige oplysninger

AJ Scooters indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du køber hos os, opretter et login eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, der bliver registreret.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i krypteret form til AJ Scooters. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere som er beskyttet med adgangskoder. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

E-mail adresse

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb og til at sende dig din indkøbskurv, hvis du ikke kan gennemføre din ordre.

Statistik

På AJScooters.dk indsamles information om hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilke områder de besøger, m.m. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi kan ikke se hvor du surfer hen på nettet. Vi videregiver ej heller information til tredjepart (vi bruger dog fx Google Analytics som værktøj). Vi samler information om hvad vores brugere bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi kan bruge information om dine køb til at sende dig gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Cookies

Brugere på vores website kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe os med at give dem en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe os til at forbedre vores website eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.

Websitet bruger cookies fra Google Analytics, AJ Scooters(indkøbskurv og login) foruden ad-cookies som fx Google Adwords. Du kan du slå brugen af cookies fra i din browser. Bemærk dog at dette gør det umuligt at gennemføre et køb på websitet samt gør det næsten umuligt at bruge internettet.

Cookies er digitale informationspakker, som websitet lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie kan ikke identificere dig som person, men kun genkende din computer, mobiltelefon, etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Disse cookies kan til enhver tid slettes i dine internetindstillinger.

Anmeldelser og kommentarer

I forbindelse med anmeldelser eller indtastede kommentarer, vil dit navn blive offentliggjort på AJ Scooters website. Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort.

Følsomme oplysninger ved online betaling

Ved indtastning af dankort/kreditkort-oplysninger ved online betaling, sker dette altid på en krypteret side, ligesom transmission af data sker krypteret (i henhold til krav fra Nets/Euroline). AJ Scooters har på intet tidspunkt adgang til dine følsomme dankort/kreditkort-oplysninger. Læs mere om sikkerhed ved betaling med kreditkort hos AJ Scooters.

Din godkendelse

Som registreret hos AJ Scooters har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til AJ Scooters via e-mail. Den dataansvarlige er skatepro.dk

Ved at bruge AJ Scooters website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.