Dansk flag
United kingdom flag

Løbehjul til voksne

Løbehjul til voksne er designet til transport. Det giver dig muligheden for at komme hurtigt fra A og B på strækninger, hvor du normalt måske ville have været på gåben. Komforten er højsædet, hvorfor løbehjul til transport er kendetegnet ved store hjul, højde justerbar bar, længere og bredere deck. Store løbehjul er desuden designet til at holde til en større belastning – nogle modeller helt op til 100 kg.

Fordele ved løbehjul med store hjul

Løbehjul med store hjul benyttes ofte af voksne til transport fra A til B. De store hjul giver dig større fremdrift med minimum af fysisk anstrengelse, så du let kommer hurtigt frem.

De store hjul er samtidig mere behagelige at køre med, da de er mere retningsstabile og mindre følsomme over for ujævnheder på cykelstien eller på vejen. Du skal desuden burge mindre energi til at få fremdrift i transport løbehjulet, da det har større hjul ruller hurtigere end mindre hjul. Transport løbehjul har typisk hjul med en diameter på 200 mm og større. 

Voksen løbehjul - Foldbare modeller

Transport løbehjul til voksne kan oftes foldes sammen, så de er nemme at have med i tog og/eller busser. Herfra kan du bruge den på vejen til din arbejdsplads eller uddannelsesinstitution. Foldemekaniskmen er nem at betjene, så du hurtig kan komme videre. Når løbehjlet er foldet sammen, kan du bære løbehjulet i baren. Transport løbehjul fås også med støtteben, så det er nemt at stille fra sig.

Transport løbehjul til voksne er ikke beregnet til andet en netop transport. Foldbare løbehjulet føles ofte mere fjeredrende og mindre solide end one-piece løbehjul. 

Set Descending Direction

Grid List

1 Item(s)

Set Descending Direction

Grid List

1 Item(s)